Capella Begravning & Juridik

Ordna begravning

Det finns få händelser i livet som förändrar ens tillvaro så totalt som när en anhörig avlider, det är en situation som för många kan vara svår att hantera. Det kan till och med vara svårt att inse vad som har hänt.

Dödsannons och Minnesrum

När någon avlidit så tar du som närmast anhörig ofta en personlig kontakt med nära vänner och släktingar så snart som möjligt, men för de vänner och bekanta som är inte är lika nära så fyller en dödsannons en viktig roll. För att vara säker på att nå även de som bor längre bort så har det blivit allt vanligare att annonsen även publiceras digitalt eller att sociala medier används för att sprida budskapet om dödsfallet och begravningen.

När du tar hjälp av oss med dödsannonsen ingår digital publicering på vår webbplats och på den nationella hemsidan familjesidan (se nedan).

Vi hjälper dig med att utforma dödsannonsen vid besöket hos oss. Det kan kännas tryggt att få fundera över hur du vill ha text och bild tillsammans med en erfaren begravningsrådgivare. Vill du förbereda dig innan besöket så kan du göra det nedan.


Förbered en annons

Här kan du själv förbereda en dödsannons.

Klicka här

Senaste annonserna och Minnesrum

Här hittar du senast publicerade dödsannonserna och Minnesrummen.

Klicka här

Familjesidan.se

Genom att publicera annonsen på familjesidan.se ges alla möjlighet att ta del av dödsbudet, var de än befinner sig i världen.

Besök Familjesidan